Over De Coach- Eva Janssen

‘Leren is noodzakelijk om flexibel te blijven.

Na haar afstuderen in de Sociale Psychologie heeft Eva Janssen (1969) acht jaar gewerkt als trainer sociale vaardigheden (Universiteit van Amsterdam, Knijff Nauta, Van Harte & Lingsma). Vervolgens heeft ze zich vijf jaar verdiept in individuele consulting (coaching, loopbaanbegeleiding) en het adviseren van organisaties rondom het aannemen van personeel en de ontwikkeling van personeel (Kraanen, de Groot & Tan). 

De Coach heeft ruime ervaring met assessments op het gebied van ontwikkeling, loopbaan en selectie. Daarnaast heeft zij zich gedurende drie jaar geschoold in de haptonomie. Deze ervaring op het gebied van emotie en lichaam benut zij in combinatie met haar ervaring met het ontwikkelen van gedrag en het beïnvloeden van cognitie. Sinds 2004 werkt zij vanuit De Coach met volle inzet en met veel plezier met klanten uit profit en non-profit organisaties.

Zij is Register Psycholoog NIP/Arbeids- en Organisatie (Nederlands Instituut Psychologen) en schoolt zich continue vanuit een grote leergierigheid, bijvoorbeeld in de Coaching Psychologie, de Positieve Psychologie en het Systeem Psychodynamische perspectief. Zij heeft vijfentwintig jaar ervaring met het begeleiden en adviseren van medewerkers en managers. Haar begeleiding is resultaatgericht en persoonlijk. Eva combineert scherp observatievermogen met relativeringsvermogen en humor. Ze biedt steunende confrontaties.

Naast Coach/Psycholoog is Eva een ervaren Trainer en Assessor. Ook vragen hierover worden maatwerk met u ingevuld.

Ik tref als coach veel mensen die op het punt staan te veranderen. Ze willen zaken anders aanpakken, maar weten vaak niet hoe ze uit hun oude patronen kunnen breken. Verandering levert onzekerheid op, omdat je een nieuw terrein gaat verkennen. Dat is kwetsbaar en doet soms pijn. Maar dat hoort erbij. Als je last hebt van je huidige gedrag, ben je eerder bereid een verandering aan te gaan.” Eva